Vrienden van ZIGO

haaikaant_2.png

Onze vereniging heeft veel Vrienden. Dat zien we nu weer langs de lijn en in de kantine. Veel mensen koesteren mooie herinneringen aan ZIGO, aan hun glorietijden op de grasmat of juist aan hun puike prestaties tijdens de ‘Derde Helft!’ Op veel verjaardagen gaat het altijd wel even over ZIGO. Toch hadden Vrienden nog geen officiële plek binnen onze vereniging. Tot nu!

Geïnspireerd door de traditionele ‘Club van 100,’ maar dan toegankelijk voor iedereen. Met als doel; het extra verbonden zijn en blijven met de club en het bieden van een financieel steuntje in de rug aan V.V. ZIGO. Dit voor zaken die de vereniging normaliter niet ten laste van de algemene gelden kan bewerkstelligen.

Vele handen maken nu eenmaal licht werk in het verenigingsleven! Kortom, hiermee zorg jij als vriend voor een extra dosis positiviteit binnen de club!

Voor slechts € 19,36 per jaar, ben je al een Vriend van ZIGO en je krijgt er ook nog wat voor terug!

• Als Vriend.. steun je onze mooie vereniging.
  • Als Vriend.. krijg je een naamsvermelding in de kantine én op de website van ZIGO.
  • Als Vriend.. mag je spaardoelen indienen.
  • Als Vriend.. mag je meebeslissen waaraan het geld wordt besteed.
  • Als Vriend.. betaal je geen kosten voor aanschaf van de ZIGO-pas!*
  • Als Vriend.. bezoek je iedere competitie- & bekerwedstrijd op D’n Haaikaant gratis! 😉

Voor de eerste 55 Vrienden was er een uniek ZIGO welkomstcadeau, met dank aan sponsor: JMP Products. Deze zijn inmiddels vergeven, maar lid worden kan nog steeds!

Via dit inschrijfformulier ben je al binnen 1 minuut een Vriend van ZIGO!

De bijbehorende spelregels tref je hier aan. Heb je nog vragen? Mail naar vriendenvanzigo@vvzigo.nl of spreek één van ons eens aan op D’n Haaikaant.

"Voor Vrienden van ZIGO, door Vrienden van ZIGO!"

Namens de commissie,
Mike Remmers, Perry Peters, Joost Hessels, Daan van der Beek en Nick Remmers

*De Vrienden die zelf reeds een ZIGO-pas hebben aangeschaft, ontvangen vanuit het bestuur één consumptie op de bestaande pas.

Deze Vrienden gingen u al voor:

Arjan

Peters

Nick

Remmers

De oprichting van de ‘Vrienden van ZIGO’ is nadrukkelijk bedoeld als aanvulling op reeds bestaande activiteiten binnen V.V. ZIGO en is geenszins concurrerend van aard. Samen zijn we ZIGO! Het staat dan ook volledig los van een lidmaatschap bij V.V. ZIGO (of de bijbehorende contributie). Lid worden is mogelijk voor zowel leden van V.V. ZIGO, als niet-leden van V.V. ZIGO. Iedereen die ZIGO ook maar enigszins een warm hart toedraagt is meer dan welkom.

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op over de betalingswijze.

Contactgegevens:
vriendenvanzigo@vvzigo.nl