Lidmaatschap info

Lidmaatschap

Het lidmaatschap bij v.v. ZIGO duurt 1 jaar en loopt van 1 juli tot 30 juni in het daaropvolgende jaar. Over dat jaar moet je contributie betalen. Om alle spelers iedere wedstrijd in goede tenues te laten voetballen, betaalt ieder lid een bijdrage voor de kledinglijn.

Vanaf welke leeftijd kan ik lid worden bij v.v. ZIGO?

Met 5 jaar kun je lid worden bij v.v. ZIGO. Je mag dan nog geen officiële wedstrijden spelen. Je wordt dan een trainingslid. Met 6 jaar mag je wedstrijden spelen.

Welke contributie moet ik betalen?

Senioren: € 200,00 contributie + € 23,00 kledinglijn (totaal € 223,00)

Junioren: JO15 – JO19 € 172,00 contributie + € 23,00 kledinglijn (totaal € 195,00)

Pupillen: JO8 – JO13 € 152,00 contributie + € 23,00 kledinglijn (totaal € 175,00)

Kabouters: € 74,00 contributie + € 23,00 kledinglijn (totaal € 97,00)

Trainingsleden: € 77,50

Rustende leden: € 25,00

Vrijwilligers (die niet sporten): € 00,00

Als je voor 31 december lid wordt, moet je 100% van de contributie betalen.
Als je per 1 januari lid wordt, moet je 50% van de contributie betalen

Hoe en wanneer moet ik contributie betalen?

Het bedrag van de contributie dient 14 dagen na de factuur op de rekening van v.v. ZIGO staan. Het betalen van de contributie gaat doorgaans via automatische incasso. Wij vragen je bij inschrijving om een machtiging. Mocht je dit niet willen, dan kun je het bedrag ook zelf overmaken naar het rekeningnummer van v.v. ZIGO. De penningmeester stuurt tijdig een factuur met het te betalen bedrag en betalingsgegevens.

Kan ik in termijnen betalen?

Kun je de contributie niet in een keer betalen, dan kun je met de penningmeester afspreken om in 2 termijnen te betalen.

Ik kan mijn contributie niet betalen, wat nu?

Als je de contributie niet hebt betaald, mag je niet spelen. De penningmeester zal 2 keer een herinnering sturen. Als je dan nog niet hebt betaald, kunnen wij een incassobureau inschakelen. Jij moet de incassokosten betalen.

Het kan ook voorkomen dat je de contributie wel wil betalen, maar niet kunt betalen. V.v. ZIGO werkt samen met Stichting Leergeld. Dit is een organisatie die zich richt op gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Personen tussen 4 en 18 jaar komen in aanmerking voor hulp van Stichting Leergeld. Wil je graag sporten en kun je het niet betalen, kijk of je in aanmerking komt voor hulp van Stichting Leergeld.

Stichting Leergeld is telefonisch bereikbaar via 013-5801211 op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Per e-mail via: info@leergeldtilburg.nl. Inloopspreekuur op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 11.30 uur op het bezoekadres St. Annastraat 20, 5025 KB Tilburg.

Krijg ik korting bij v.v. ZIGO?

Je kunt korting krijgen bij v.v. ZIGO als er meerdere gezinsleden, die op het zelfde adres wonen, bij v.v. ZIGO sporten en contributie betalen. Je krijgt:

• 10% korting bij 3 betalende gezinsleden;
  • 20% korting bij 4 of meer betalende gezinsleden.

Waar kan ik inschrijven?

Om lid te worden van v.v. ZIGO moet je een inschrijfformulier invullen. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Kan ik iets doen voor v.v. ZIGO?

v.v. ZIGO kan niet zonder vrijwilligers. Door de week heen is er veel te doen bij v.v. ZIGO, waarbij we alle hulp kunnen gebruiken. Wij vragen iedere aanmelder vriendelijk, maar dringend om zich als vrijwilliger in te schrijven. Zo kunnen de spelers plezier houden en kan v.v. ZIGO leuk en gezellig blijven.