Kledinglijn

Kledinglijn 2019/2020
In het seizoen 2019/2020 introduceert v.v. ZIGO een nieuw kledinglijn. Het overschakelen is nodig, daar de vorige kledinglijn niet meer aan onze wensen kan voldoen en artikelen niet meer leverbaar zijn in onze clubkleuren. Om de kledinglijn uniform te houden, stappen we volledig over op Adidas. In de loop van het oktober zal de volledige overstap plaatsvinden. Tot die tijd voetballen we nog in Robey.

Deze overgang wordt grotendeels gesponsord door 100% football in Den Bosch.

Wat zijn de procedures voor de kledinglijn?
De inname en uitgifte van de kledinglijn wordt gedaan door de vrijwilligers van de kledinglijn. Wanneer het nodig is, zullen zij de procedures via de website kenbaar maken.

Ik ben- of word lid, hoe kom ik aan kleding?
Iedere team krijgt aan het begin van het seizoen een teamtas met voldoende wedstrijdtenues. Ook voor jou zit er een wedstrijdtenue bij. Om iedereen te voorzien van goede wedstrijdkleding, betaal je als lid een bijdrage van € 23,-. Deze bijdrage betaal je ieder jaar bij de betaling van jouw contributie.

Moet ik een trainingspak aanschaffen?
Bij aanmelding als lid bij v.v. ZIGO bent je verplicht om een tas en trainingspak (T&T) pakket aan te schaffen. Bij ZIGO liggen er pasmaten. Na het passen kun je jouw T&T-pakket via de webshop bestellen. De webshop kun je vinden op de website van v.v. ZIGO. Je betaald je T&T-pakket direct online. Iedere week zal 100% Football bestelde T&T-pakketten bij ZIGO afleveren. Let wel! Hoewel Adidas snelle levering beloofd, kunnen wij niet garanderen.

De kosten voor een T&T-pakket zijn:

• Pupillen € 60,- (inclusief bedrukkingen)

• Junioren/Senioren € 65,- (inclusief bedrukkingen)

Op de website kun je informatie vinden over het passen van de trainingspakken. Zodra de webshop online is, zullen we starten met het passen.

Ik heb een Robey T&T-pakket, wat nu?
Zolang jouw T&T-pakket niet vervangen hoeft te worden, kun je dit T&T-pakket gebruiken. Wij verplichten jou niet om over te stappen. Je mag dit wel doen. Als jij jouw T&T-pakket moet vernieuwen, moet je een Adidas T&T-pakket kopen.

Ik zeg mijn lidmaatschap op, mag ik de kleding houden?
Wanneer jij of jouw kind stopt met voetballen, moet je het lidmaatschap schriftelijk opzeggen. Het trainingspak en de tas zijn van jou. Als jij een wedstrijdtenue hebt, moet je die teruggeven. Deze zijn eigendom van v.v. ZIGO.

Moet ik mijn T&T-pakket dragen?
Je bent verplicht om jouw T&T-pakket te dragen naar wedstrijden. V.v. ZIGO wil eenheid uitstralen. Daarom moet iedereen representatief naar wedstrijden toe gaan. Doe je dit niet, dan mag je niet spelen.

Waar kan ik terecht met vragen over de kledinglijn?
Wij zijn bereikbaar via het volgende mailadres: kledinglijn@vvzigo.nl. Hier kunnen we al uw vragen en verzoeken beantwoorden. Onduidelijkheden, klachten, vragen, ideeën, etc. zijn van harte welkom op dit emailadres. We hebben er met ons allen meer aan dat dingen worden opgepakt dan dat het binnen de vereniging blijft "hangen". Pak kledinglijn aangelegenheden aan bij de bron: en dat is kledinglijn@vvzigo.nl. Wij proberen dan naar passende oplossingen te zoeken.