ING Bank

laten staan!!

welkom
v.v. ZIGO

Van harte welkom op vvzigo.nl de officiële website van v.v. ZIGO uit Tilburg.

Op deze site vind je allerlei informatie over de grootste club in Tilburg-Noord. We wensen je dan ook veel plezier bij het bezoek aan deze site en hopen je regelmatig hier te begroeten.

Tweets vvzigo

wie is er jarig?
Verjaardagskalender

interactief
Heddut al geheurd?
Het laatst toegevoegde bericht aan de oude Zigo rubriek 'Heddut al geheurd?':

Iris : 28/08, 22.36
Ik sta op de lijst ingedeeld in de e8. Welke omschrijving heeft mijn team gekregen en wanneer spelen we de 1e wedstrijd. Alvast bedankt.
Het gastenboek
Op het Zigo gastenboek kan iedereen een berichtje achterlaten. Dit is het laatste bericht:

Rene : 10/08, 14.07
Wanneer kunnen de overige senioren weer gaan trainen, Die betalen ook €208,= per jaar ;-)
zigo 1
Uitslagen - Zondag 3e klasse B
NVT

Stand - Zondag 3e klasse B
Indeling

0. W - P xx V - T
1. Bavel 0 - 0 xx 0 - 00
2. Beek Vooruit 0 - 0 xx 0 - 0
3. Gilze 0 - 0 xx 0 - 0
4. Groen Wit 0 - 0 xx 0 - 0
5. Hilvaria 0 - 0 xx 0 - 0
6. NOAD 0 - 0 xx 0 - 0
7. Oosterhout 0 - 0 xx 0 - 0
8. Right'Oh 0 - 0 xx 0 - 0
9. RWB 0 - 0 xx 0 - 0
10. SCO 0 - 0 xx 0 - 0
11. TSC 0 - 0 xx 0 - 0
12. Veerse Boys 0 - 0 xx 0 - 0
13. Waspik 0 - 0 xx 0 - 0
14. ZIGO 0 - 0 xx 0 - 0

W = gespeelde wedstrijden | P = punten | V = doelpunten voor | T = doelpunten tegen
Programma - Zondag 3e klasse B
4 september 2016

ZIGO - SCO
Beek Vooruit - Hilvaria
Gilze - Groen Wit
Oosterhout - NOAD
RWB - TSC
Waspik - Veerse Boys

Bron: hollandsevelden, 4 augustus 2016
video
Zigo & ING
ZIGO facebook pagina
poll
De ZIGO poll
Zaterdag 3 september, Zigo All Stars - FC De Rebellen, ben jij erbij?
Ja natuurlijk
Snel m'n agenda checken

veiling
Plaats jouw bod!
REBELSE VEILING BIJ V.V. ZIGO!
3 september nemen de ZIGO ALL STARS het op tegen FC De Rebellen. Om dit evenement tot een groot succes te maken, worden er rondom het evenement ook nog enkele nevenactiviteiten georganiseerd. Een van die activiteiten is een veiling.

Er worden twee items geveild:

1) Meespelen met de Rebellen tegen de ZIGO ALL STARS

2) ZIGO ALL STARS-shirt, gesigneerd door de Rebellen
item2

Wil jij één van de items winnen?
Bied dan vanaf nu!

Klik op de button hieronder en plaats je bod!

Let op: de veiling is online t/m 27 augustus 21:00 uur.

push

rebelse video
Zij hebben er zin in
Op 3 september is het zover: ZIGO All Stars - FC de Rebellen. Rebel Marcel Meeuwis heeft een bericht voor jullie:

ZIGO All Star Paul van Heeswijk heeft een bericht voor jullie:

ZIGO All Star Patrick van Dijk heeft van zich laten horen. Hij is er zeker van dat hij de verdediging van FC De Rebellen helemaal dol draait. In de clubkleuren van ZIGO heeft deze 'nummer 16' dergelijke kunstjes al regelmatig laten zien:

We hebben nog een bekende rebel die komende zaterdag (i.p.v. Nilis) zal spelen. Rebel Andy van der Meijde is druk bezig met de laatste voorbereidingen, de ZIGO All Stars zijn gewaarschuwd:

bestuur
Mededelingen                  update: 05-05-2015
Bestuursbesluiten 04-05-2015

• Vacatures:
  • Misschien iets voor jou:
    Bekijk de vacatures

• Openingstijden kantine:
  • Het bestuur heeft besloten dat bij evenementen op zondag de kantine tot maximaal 20.00 geopend is. Op alle andere zondagen zal de kantine zoals gewoonlijk om 19.00 sluiten. Ter herinnering hieronder de openingstijden van de kantine:
    MA 18.00-22.30 - DI 18.00-20.00 - WO 18.00-20.00 - DO 18.00-01.00 - VR gesloten (uitgezonderd tijdens voetbalschool) - ZA 08.00-19.00 - ZO 08.00-19.00

• Inleveren sleutel:
  • Graag willen wij alle trainers, die een overeenkomst met betrekking tot de ballen hebben getekend en die in het bezit zijn van een sleutel van het betreffende kastje, vragen deze na afloop van de laatste training in te leveren bij het secretariaat, zodat voor het volgend seizoen alles weer tijdig in orde gemaakt kan worden. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Voor alle eerdere bestuursbesluiten kijk HIER.

Met vriendelijke groet,
    Bestuur v.v. ZIGO

Klik hier voor meer informatie
    actueel
    Een greep uit de activiteitenkalender
    Dit zijn de eerstvolgende activiteiten die bij Zigo op de kalender staan:
    03/09 : ZIGO ALL STARS vs FC de Rebellen!
    6 september 2016 bestaat onze vereniging 80 jaar. Reden genoeg om dat te vieren. Daarom organiseren wij op zaterdag 3 september een unieke dag bij v.v. ZIGO.
    Zoek op de ZIGO site
    uitslagen
    KNVB club widget

Voetbal Vereniging Zigo - v. Vollenhovenstraat 304 - 5012 AD Tilburg - 013-4554573