De Leeuw Sport Udenhout

Juist e-mailadres van belang     •     Openingsfeest     •     Trainer gezocht voor meisjes team     •     Wedstrijd C1 aangepast     •     Toernooi ZIGO selectie     •     Scheidsrechters gezocht
deze code actief laten: nodig voor witruimte tussen rode balk en banner of kolommen
welkom
v.v. ZIGO

Van harte welkom op vvzigo.nl de officiŽle website van v.v. ZIGO uit Tilburg.

Op deze site vind je allerlei informatie over de grootste club in Tilburg-Noord. We wensen je dan ook veel plezier bij het bezoek aan deze site en hopen je regelmatig hier te begroeten.

Tweets vvzigo

wie is er jarig?
Verjaardagskalender

interactief
Heddut al geheurd?
Het laatst toegevoegde bericht aan de oude Zigo rubriek 'Heddut al geheurd?':

Paul van Heeswijk : 02/07, 09.49
Complimenten voor de organisatie bij de wedstrijd zigo - willem II. Het was weer fantastisch. En we mogen trots zijn op de uitslag. Slechts 0-4. Wat hebben we toch een mooie club. (En als we nog 10 minuten hadden doorgespeeld dan was het nog 4-4 geworden want Willem II zat er doorheen, hahahahaha)
Het gastenboek
Op het Zigo gastenboek kan iedereen een berichtje achterlaten. Dit is het laatste bericht:

henry nuyten : 17/08, 16.43
wie kan er iets meer zeggen over zigo 8? ik heb begrepen van onze coach van vorige seizoen dat we niet genoeg spelers meer hebben en dat hij stopt maar op de site kan ik er niks over vinden
zigo 1
Uitslagen - Zondag 4e klasse E
Nog geen uitslagen

Stand - Zondag 4e klasse E
Seizoen 2014-2015

0. W - P xx V - T
1. Broekhoven 0 - 0 xx 0 - 0
2. EDN'56 0 - 0 xx 0 - 0
3. Hilvaria 0 - 0 xx 0 - 0
4. Ons Vios 0 - 0 xx 0 - 0
5. Reeshof SV 0 - 0 xx 0 - 0
6. RKDSV 0 - 0 xx 0 - 0
7. SVSOS 0 - 0 xx 0 - 0
8. SVSSS 0 - 0 xx 0 - 0
9. Taxandria 0 - 0 xx 0 - 0
10. TSV Gudok 0 - 0 xx 0 - 0
11. VCB 0 - 0 xx 0 - 0
12. Vlijmense Boys 0 - 0 xx 0 - 0
13. Were Di 0 - 0 xx 0 - 0
14. ZIGO 0 - 0 xx 0 - 0

W = gespeelde wedstrijden | P = punten | V = doelpunten voor | T = doelpunten tegen
Programma - Zondag 4e klasse E
7 september 2014

TSV Gudok - ZIGO
Hilvaria - Broekhoven
Ons Vios - EDN'56
Reeshof SV - VCB
SVSSS - SVSOS
Taxandria - Were Di
Vlijmense Boys - RKDSV

Bron: hollandsevelden, augustus 2014
ZIGO facebook pagina
bestuur
Mededelingen                  update: 26-05-2014
Bestuursbesluiten 12-5-2014

• Vacatures:
  • Misschien iets voor jou:
    Bekijk de vacatures

• Eindejaarsfeest:
  • Gezien de drukke agenda's, vele activiteiten en het WK voetbal is besloten om het eindejaarsfeest niet door te laten gaan. Hiervoor zal een openingsfeest plaatsvinden, het bestuur zal dit communiceren met de Activiteiten Commissie en samen met hen een nieuwe datum prikken.

• Afvalbedrijf:
  • Er is besloten om het huidige contract met het afvalbedrijf te beŽindigen en een nieuwe contract met een andere leverancier aan te gaan. Tevens zal het afval in de toekomst onder de grond bewaard worden voor lediging. Dit levert de vereniging een kostenbesparing op.

• Vergoeding:
  • De vergoedingen zoals met enkele vrijwilligers is overeengekomen zullen in de eerste week van juni uitgekeerd worden.

• Groene kaart:
  • Vanaf aankomend seizoen voeren we de groene kaart in. De speler, coach of supporter die zich bijzonder positief uitlaat kan deze kaart ontvangen en krijgt bij inlevering hiervan een consumptie.

Voor alle eerdere bestuursbesluiten kijk HIER.

Met vriendelijke groet,
    Bestuur vv Zigo

Klik hier voor meer informatie
    poll
    De ZIGO poll
    Blijft Willem II na komend seizoen in de eredivisie?
    Tuurlijk, makkie
    Ja, maar met moeite
    Nee, helaas niet

actueel
    Een greep uit de activiteitenkalender
    Dit zijn de eerstvolgende activiteiten die bij Zigo op de kalender staan:
    12/09 : Openingsfeest
    Beste ZIGO-leden,

Binnenkort gaat het nieuwe voetbalseizoen weer van start. Net zoals in de afgelopen jaren zal de activiteiten commissie weer een openingsfeest organiseren.
    13/09 : Openingsfeest
    Beste ZIGO-leden,

Zoek op de ZIGO site
    uitslagen